Bij de afdeling testen bij DeHOMME is Jaap Hiestand de coördinator. Hier onder geeft Jaap weer wat zijn drijfveren zijn

22cbdc2Ontwikkeling in gang zetten en dingen met elkaar verbinden zijn eigenschappen die het dichtst bij mij staan. Zo ben ik na het behalen van mijn diploma Technische Bedrijfskunde aan het werk gegaan als intercedent waar deze facetten in terug komen. Na enkele jaren begon mijn nieuwsgierigheid naar communicatie te groeien en ben ik in contact gekomen met de HOMME. In 2012 ben ik gestart met de opleiding NLP practitioner om nog meer inzicht te krijgen in mijzelf als persoon en hoe ik het beste kan communiceren met anderen. In deze tijd ben ik er ook achter gekomen dat wanneer je iets doet wat dicht bij je staat je je daarbij fijn en ontspannen voelt. Na het afronden van de practitioner opleiding ben ik gestart met de master opleiding en heb ik kennis gemaakt met nog meer facetten op het gebied van communicatieen persoonlijke ontwikkeling. Wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik samen met Rob Olde Kalter ben begonnen aan de professionalisering van de afdeling Testen.

In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven en ben ik fanatiek sporter. Ik mag graag wielrennen en hardlopen en daag mijzelf graag uit met het volbrengen van een triatlon. Samen met mijn vriendin woon ik in Oldenzaal en ben ik opgegroeid in Lochem. Plezier hebben in het leven en je ontspannen voelen bij de dingen die je doet zijn voor mij belangrijke factoren die mij helpen met het maken van keuzes en het helpen van anderen. Ik sta dan ook vol positieve energie in het leven.

In mijn rol bij de HOMME helpt mijn positieve energie mij om mensen of organisatie in beweging te zetten en te helpen bij het maken van keuzes. Door mijn inzicht in communicatie kan ik o.a. doormiddel van interviewtechnieken achter intrinsieke motivatoren of criteria komen. Dit helpt mij om onderlinge verbindingen te leggen en tot een advies te komen voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.