Cathelijne
Mijn naam is Cathelijne Grobbee. Het is mijn missie om bij te dragen aan een mooiere wereld door bewustzijn. Ik ben een aanmoediger. Ik creëer  graag bewustzijn op communicatie en wereldbeelden. Ik moedig anderen aan naar het leven van het ware zelf. Ik ondersteun daarbij op de weg van persoonlijke groei en ontwikkeling door het (laten) ontdekken en inzichtelijk maken van patronen. Mensen zeggen van mij dat ik direct en tegelijkertijd veilig en warm ben. Deze combinatie  stelt mij in staat om bij mensen snel en effectief tot de kern te komen. Ik houd van informeel en persoonlijk. Kwaliteit en zuiverheid vind ik belangrijk. In mijn werk houd ik het graag binnen de kaders van het NLP gedachtengoed. 

Het is de missie van DeHOMME om te transformeren. Transformatie begint bij bewustwording van je eigen wereldbeeld. Door je los te maken van je conditionering, transformeer je naar je ware zelf en ervaar je kracht, rust en stabiliteit. Het ware zelf is altijd authentiek en vol vertrouwen. “

Gevolgde opleidingen:

NLP Trainer I en II

NLP Coach Counselor 

NLP Master Practitioner

NLP Practitioner

HEAO-CE

VWO

Persoonlijke noot:

Ik ben zelf ooit begonnen met NLP omdat ik het gevoel had te moeten trekken aan ‘dode paarden’. Ik deed zo ontzettend mijn best. Het leek wel hoe harde ik mijn best deed, hoe moeilijker ik het kreeg. Het moment waarop ik in de NLP opleiding realiseerde wat ik deed, herinner in mij nog zo goed. Daarna begon de transformatie. Stap voor stap. Patroon na patroon. En nog steeds, want ook ik leer een leven lang. En ik geniet daarvan! 

Ik gun iedereen het moment waarop je realiseert dat je zelf keuze hebt op hoe je je voelt. Het moment waarop je kunt loslaten en de controle terug krijgt omdat je weet aan welke knoppen je kunt draaien. 

Hobby’s:

Ik ben een liefhebber van het Bourgondische leven.  Ik houd van reizen, kunst, cultuur en ik heb veel van de wereld gezien. In de huidige fase van mijn leven, waarin mijn kinderen klein zijn, geniet ik van alle huiselijke dingen die daarbij komen. Ik handwerk graag, houd heel erg veel van klassieke muziek en dansen. Ik speel piano en zing in een koor. 

Woonplaats:

Oldenzaal.

Aanvullende info:

Ik kom uit het bedrijfsleven, uit de dienstensector. In de periode dat ik in Wenen woonde, heb ik zakelijk over de wereld gereisd in de rol van marketing, sales en business development. Ik houdt van innovatie en vernieuwing. Het is iets dat ik steeds weer tegen komen op mijn pad. Voordat ik in aanraking kwam met NLP, was ik actief als trainer en adviseur op het vlak van duurzaamheid, toen nog Cradle to Cradle, tegenwoordig bekend onder de term Circulaire Economie. Vanuit het ‘omgevings-bewustzijn’ heb ik mij verder ontwikkeld naar ‘ik-bewustzijn’.