Anita Poth
“Mijn naam is Anita Poth en ik werk als Integraal Vitaliteitscoach (Getreal Training & Coaching) en NLP Trainer. Ik ben tevens psychosociaal therapeut. 
Ik train en begeleid jou door gebruik te maken van fysieke en mentale trainingstechnieken met een persoonlijke aanpak en beleving. Wat het JOU gaat opleveren staat centraal. Transformatie, eigenwaarde, welzijn, de positieve mindset en jouw levensgeluk staat centraal zodat je jouw persoonlijke en professionele leven en jouw samenwerking en communicatie met anderen met meer plezier en energie kunt benaderen, waardoor je succesvoller en gelukkiger zult zijn. Je kunt het beste uit jezelf halen, elke dag. Obstakels zijn mogelijkheden, problemen worden kansen.
Ik ontwikkel trainingen, lezingen en interactieve presentaties waarin ik fysieke en mentale gezondheid, zingeving, transformatie en geluk nastreef. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van veranderprocessen voor zowel bedrijven en organisaties als voor individuele vraagstukken.
Voor DeHOMME verzorg ik onder andere met veel enthousiasme de opleiding NLP Practitioner en NLP toegepaste trainingen en coaching op het gebied van gezondheid, leefstijl, vitaliteit en mindset zoals: de training Effectieve Communicatie, NLP Groeimindset, de training Stress & Burnout, de training Effectieve Teams en de training Duurzame Inzetbaarheid. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van nieuw op te zetten trainingen voor onze klanten. Ik bied jou graag continu persoonlijke uitdagingen om te blijven groeien en ontwikkelen en hoop je een keer te ontmoeten in één van onze trainingen!”