We hechten veel waarde aan jouw mening. Laat hier jouw review achter.

Gewoon doen!!!

5,0 score
24 december 2018

Het heeft voor mij de deur naar de toekomst geopend.
NLP ……. GEWOON ……..DOEN !

Reviews
Marion

Gereedschap in overvloed

5,0 score
24 december 2018

Nog meer gereedschap om beter te kunnen coachen.

Reviews
Carolien - docent

Inzicht, inzicht, inzicht

5,0 score
24 december 2018

Inzicht in mezelf, in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik ben zekerder en rustiger geworden.

Reviews
Gea

-

5,0 score
24 december 2018

Inzicht in mijn doelen / sterke kanten.

Reviews
Marjon

Veel vaardigheden

5,0 score
24 december 2018

Persoonlijke groei met effect op prive en werk. En heel veel vaardigheden 🙂

Reviews
M.

Meer zelfvertrouwen!

4,0 score
24 december 2018

Meer zelfvertrouwen!

Reviews
Coen

Persoonlijke groei op vele fronten

5,0 score
24 december 2018

Persoonlijke groei op vele fronten

Reviews
Geert Willem

Balans en Ruimte

5,0 score
24 december 2018

Balans en Ruimte

Reviews
Odette

Alleen maar goedsss

5,0 score
24 december 2018

Het heeft mij alleen maar goeds gebracht

Reviews
Edwin, boekhouder

Zekerder en duidelijker

5,0 score
24 december 2018

Ik ben veel zekerder en duidelijker geworden. Ik voel me sterker…

Reviews
Renate

MIJN toekomst!

5,0 score
24 december 2018

Mijn communicatie met mezelf en anderen is enorm verbeterd en door duidelijk geformuleerde keuzes heb ik mijn toekomst meer in eigen handen

Reviews
Leonie

Als ambtenaar een hoop geleerd

5,0 score
24 december 2018

Door anders naar mensen en situaties te kijken ontstaan mogelijkheden waarvan ik het bestaan niet wist. Naast de leermomenten en mooie gesprekken hebben we tijdens de opleiding heel wat afgelachen.

Reviews
Marcel

Het gaat maar door!

4,0 score
24 december 2018

De training heeft mij een berg energie, innerlijke genezing, creativiteit, lol en werklust opgeleverd. Het is echt geweldig en het gaat maar door …

Reviews
Helen

Eye-opener

4,0 score
24 december 2018

NLP is voor mij een eye-opener geweest

Reviews
Jet

🙂

5,0 score
24 december 2018

De reis naar ontwikkeling is begonnen en ik hoop dat ik hem nog lang kan voortzetten

Reviews
Rob

Meer aandacht

5,0 score
24 december 2018

Mijn contacten met anderen zijn verbeterd, flexibeler, aangenamer en aandachtiger geworden, dat is zeker handig als ergotherapeut.

Reviews
Erik

Veel mogelijkheden

4,0 score
24 december 2018

De opleiding heeft mij veel mogelijkheden geboden in het ‘op maat’ communiceren met verschillende mensen.

Reviews
Dianna

Mijn leven is veranderd

5,0 score
24 december 2018

Mijn leven is hierdoor zo ontzettend veranderd. Ik heb nu veel meer inzicht in en begrip voor andere mensen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf lief heeft.

Reviews
Estelle, directie-assistente