We hechten veel waarde aan jouw mening. Laat hier jouw review achter.

uk chemist cialis price baivittE

4,0 rating
16 augustus 2020

Cialis 2.5 Mg Price Larllorriree https://cialisse.com/ – buy cialis cheap inhidinknumb Vendita Levitra Senza Ricetta Antarf Cialis oscimb How To Purchase Propecia

buy real cialis online

ligne sp cialis baivittE

2,0 rating
10 augustus 2020

Purchase Cialis Fource https://ccheapcialisl.com/ – buy cialis cheap Unioca Secure Ordering Direct Macrobid Mastercard With Doctor Consult Ravict Cialis aquasuapoume Where To Buy Tab Isotretinoin Visa

order cialis

overight cialis fedex glism

4,0 rating
6 juli 2020

Kamagra En Farmacias kereAdubre https://acialisd.com/# – generic 5mg cialis best price brooriectace cialis brand name buy online Admineeamiva cialis online reddit Preproccubre viagra 36 horas

п»їcialis

subaction showcomments cialis start from newest Invosse

2,0 rating
1 juli 2020

Propecia Al 1 https://bbuycialisss.com/ – how to buy cialis Cialis 5 Mg Best Price Usa Cialis Finasteride Cash Delivery Overseas

awadlyTag

cialis commercial music Invosse

3,0 rating
16 juni 2020

Generic Finasteride International https://agenericcialise.com/ – Cialis Sandoz Amoxicillin Msds buy cialis cheap Propecia Langzeitwirkung

awadlyTag

Viagra A Partir De Quel Age lExpethy

2,0 rating
16 april 2020

Order Amoxil Online https://apcialisle.com/# – where to buy cialis Comprar Cialis Ecuador purchase cialis online cheap Cheap Flagyl In Irving

JamHoamn

Le Viagra Est Il Efficace lExpethy

3,0 rating
11 april 2020

Doxycycline For Cheap https://buyciallisonline.com/# – Cialis Buy Now Macrobid Next Day Without Rx Cialis Buy Doxycycline For Acne

JamHoamn

Keflex Antibiotic Information Elllice

1,0 rating
27 maart 2020

Buy Promethazine Online Canada cialis without a doctor’s prescription Uk Propecia Without Prescription buying generic cialis online safe Cialis E Nitrati

StepMox

Gewoon doen!!!

5,0 rating
24 december 2018

Het heeft voor mij de deur naar de toekomst geopend.
NLP ……. GEWOON ……..DOEN !

Marion

Gereedschap in overvloed

5,0 rating
24 december 2018

Nog meer gereedschap om beter te kunnen coachen.

Carolien - docent

Inzicht, inzicht, inzicht

5,0 rating
24 december 2018

Inzicht in mezelf, in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik ben zekerder en rustiger geworden.

Gea

-

5,0 rating
24 december 2018

Inzicht in mijn doelen / sterke kanten.

Marjon

Veel vaardigheden

5,0 rating
24 december 2018

Persoonlijke groei met effect op prive en werk. En heel veel vaardigheden 🙂

M.

Meer zelfvertrouwen!

4,0 rating
24 december 2018

Meer zelfvertrouwen!

Coen

Persoonlijke groei op vele fronten

5,0 rating
24 december 2018

Persoonlijke groei op vele fronten

Geert Willem

Balans en Ruimte

5,0 rating
24 december 2018

Balans en Ruimte

Odette

Alleen maar goedsss

5,0 rating
24 december 2018

Het heeft mij alleen maar goeds gebracht

Edwin, boekhouder

Zekerder en duidelijker

5,0 rating
24 december 2018

Ik ben veel zekerder en duidelijker geworden. Ik voel me sterker…

Renate

MIJN toekomst!

5,0 rating
24 december 2018

Mijn communicatie met mezelf en anderen is enorm verbeterd en door duidelijk geformuleerde keuzes heb ik mijn toekomst meer in eigen handen

Leonie

Als ambtenaar een hoop geleerd

5,0 rating
24 december 2018

Door anders naar mensen en situaties te kijken ontstaan mogelijkheden waarvan ik het bestaan niet wist. Naast de leermomenten en mooie gesprekken hebben we tijdens de opleiding heel wat afgelachen.

Marcel

Het gaat maar door!

4,0 rating
24 december 2018

De training heeft mij een berg energie, innerlijke genezing, creativiteit, lol en werklust opgeleverd. Het is echt geweldig en het gaat maar door …

Helen

Eye-opener

4,0 rating
24 december 2018

NLP is voor mij een eye-opener geweest

Jet

🙂

5,0 rating
24 december 2018

De reis naar ontwikkeling is begonnen en ik hoop dat ik hem nog lang kan voortzetten

Rob

Meer aandacht

5,0 rating
24 december 2018

Mijn contacten met anderen zijn verbeterd, flexibeler, aangenamer en aandachtiger geworden, dat is zeker handig als ergotherapeut.

Erik

Veel mogelijkheden

4,0 rating
24 december 2018

De opleiding heeft mij veel mogelijkheden geboden in het ‘op maat’ communiceren met verschillende mensen.

Dianna

Mijn leven is veranderd

5,0 rating
24 december 2018

Mijn leven is hierdoor zo ontzettend veranderd. Ik heb nu veel meer inzicht in en begrip voor andere mensen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf lief heeft.

Estelle, directie-assistente