aanmelden3701Z9255-bewerkt

Doel:

Leren mensen professioneel te ondersteunen en te begeleiden.

Doelgroep:

Personen die anderen willen begeleiden en helpen met veranderingsprocessen.

 

Beschrijving:

De training voor NLP Coach is een vooral een praktische, resultaatgerichte praktijkopleiding. Je gaat tijdens de bijeenkomsten actief aan de slag met de theorie, opdrachten, cases en praktijksituaties van uw medestudenten en eventuele werkstudenten(gasten). NLP Masterstof is het basismateriaal en die krijgt nog een verdieping met nieuwe achtergrond informatie. 
In de opleiding leer je anderen persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen bij bestaande problemen die vragen om specifieke oplossingen op het vlak van identiteit, overtuigingen, emoties, gedrag of een nieuwe weg inslaan. Je leert mensen te stimuleren om hun doelen optimaal te bereiken met behulp van NLP technieken en veranderingsprocedures. Zodat mensen prestaties realiseren die eerst onmogelijk leken.


De kennis die u opdoet in de training is breed inzetbaar binnen een bedrijf, team of dienstbetrekking of in uw persoonlijke praktijk en zorgt voor een uitstekende integratie van NLP in een professionele omgeving. Je helpt ze:

  • Bij het oplossen of hanteren van problemen.
  • 
Om onbenutte mogelijkheden te gebruiken.

  • Bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.
• om doelen te formuleren en om deze doelen te bereiken.
Inhoud van deze opleiding in 14 lesdagen is:

Blok 1: Intakegesprekken met NLP werkmodellen, interventies bepalen

Blok 2: Individuele ontwikkelingsniveaus

Blok 3: Spiral Dynamics, ontwikkelingsniveaus van omgeving (Boek Spiraal van waarden)

Blok 4: Past Reality Integration, delenwerk (Boek Illusies van Ingeborg Bosch )

Blok 5: Systeemwerk en interventies

Blok 6: Metastructuur van overtuigingen

Blok 7: Werken met Gasten. Voorbereiding op certificatie. (dag 15, in overleg)COACHEN

In deze zeven 2-daagse blokken leer je NLP toepassen tegen de achtergrond van de onderliggende mechanismen en een diepte inventarisatie in te zetten om problemen en blokkades op te heffen van beperkende invloeden uit het individuele verleden. 
Hoe negatieve denkpatronen iemand beperken of zelfs ziek maken, en hoe positieve denkpatronen kunnen ondersteunen. Het ontdekken van oorzaken in het verleden spelen een belangrijke rol, en daartoe gebruiken we een stukje psychologische achtergrondinformatie. Mensen worden zich bewust van hun functioneren in gedrag, capaciteiten, emoties en denkwijze. Je leert mensen coachen in relatie tot hun persoonlijke of professionele omgeving, met effectieve en doeltreffende interventies.

Een NLP Coach werkt in principe met geestelijk gezonde mensen. Je eigen basishouding in het werken met mensen is hierin niet onbelangrijk. Dit vraagt om een gezonde zelfreflectie. Een attitude die is gebaseerd op principes uit ‘systemisch denken’ maakt daar deel vanuit. Jezelf blijven ontwikkelen is in dit kader belangrijk want je kunt een ander niet verder helpen dan jezelf bent.
Deze opleiding wordt verzorgd door een ervaren topdocent, die zelf actief is in de praktijk.

Trainer:

Onze trainer voor deze opleiding is Adriana Adriaanse.

 MG 0679


Adriana Adriaanse, NLP Master Trainer

Adriana heeft een brede opleiding gevolgd met internationale docenten op het vlak van werken met mensen en NLP. (Health Practitioner NLP, Ericksoniaanse Hypnose en een 2 jarige opleiding tot Transpersoonlijk coach & counselor).

Zij heeft 21 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Haar missie is mensen tot zelfrealisatie te brengen, zodat ze weer lekker in hun vel zitten.
Ieder mens filtert de werkelijkheid en creëert zo een eigen model van de wereld. 
Dat maakt ons functioneren tot een intrigerend gegeven voor mij. Luister een paar minuten naar mijn verhaal op You Tube.

 

Prijs:

De opleiding kost 3200 euro. Inclusief studiemateriaal (waaronder twee boeken), lunch, koffie en thee. Exclusief certificatie (niet iedereen kiest daarvoor)
Betalen per blok kan ook; dan bedragen de kosten € 400,- per blok. Indien u per blok betaalt, dan brengen wij op het totale bedrag 50 euro administratiekosten in rekening.

Data NLP Coach:

De eerstvolgende NLP Coach start op 7 januari 2019.

De NLP Coach is een dagopleiding.  Klik hier voor de data.Tijden:
De opleiding start elke dag om 9.30 uur. Omstreeks 9.15 uur drinken we samen nog even een kopje koffie of thee. De lunch is om 13.00 uur. We starten het middagprogramma om 14.00 uur en we sluiten de dag af omstreeks 17.00 uur.

Tijdsinvestering: 


Voor de hele NLP Coachopleiding schatten wij de benodigde uren voor zelfstudie in op 100 uur. Tussentijdse onderlinge oefenbijeenkomsten zijn belangrijk om de lessen goed te integreren.

Certificatie dag:
Met een werkmodel gedurende 1,2 uur op een nader te bepalen datum.

 

Locatie:

trainingsruimte

Trainingscentrum DeHOMME:

Adres:

Laagsestraat 32
7637 PB Oud Ootmarsum
Routekaart weergeven


Toelatingseisen:

De NLP Coach Counselor is een post Masteropleiding. Dit betekent dat deelnemers eerst met succes een NLP Practitioner opleiding en een master NLP gevolgd moeten hebben. Je dient dus in het bezet te zijn van een NLP Practitioner certificaat en minimaal een Master deelname bewijs uitgegeven door een nationaal of internationaal erkende NLP organisatie. (lid van NVNLP).
U hebt een MBO/HBO denkniveau.

Studiemateriaal:
U hoeft voor deze opleiding zelf geen studiemateriaal aan te schaffen. U ontvangt van ons de boeken en het lesmateriaal in een map van deHOMME. Verder krijgt u van ons een schrijfblok en een pen.

Certificatie en toetsing:
Per module ontvang je een deelnamebewijs. Informatie over deze modulen hebben wij onder weergegeven. Volg je het complete programma en doe je ook met goed gevolg de certificerende test dan verstrekken we een certificaat NLP Coach.

Het certificaat ontvangt u als u:

- U de opleiding of modules volledig hebt betaald of een regeling hebt getroffen.
- U minimaal 80% van de trainingsdagen aanwezig bent geweest.
- U de praktische coachingsopdracht flexibel en zorgvuldig uitvoert, volgens de vormvoorwaarden.
- U als coach deelneemt.

­