De medewerkers, trainers en coaches van DeHOMME doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een keer ontevreden zijn of hebt u een melding of klacht, dan vernemen wij dat graag van u. Wij zien uw melding of klacht als een mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.

Afdeling klachtenservice

Wij ontvangen uw melding of klacht in eerste insantie graag bij onze klantenservice. Zij nemen uw melding of klacht in behandeling.

Onze klantenservice is te bereiken via de mail, telefoon of post. De contactgegevens zijn:

 

DeHOMME
Klantenservice
E-mail: info@dehomme.nl
Telefoon: 06 40 65 39 49
Postadres: Laagsestraat 32
7637 PB Oud Ootmarsum

Wij gaan vertrouwelijk om met uw melding of klacht en wij zullen in ieder geval binnen twee weken schriftelijk reageren. De medewerkers van DeHOMME zullen hun uiterste best doen om een klacht in elk geval binnen 6 weken op te lossen, dan wel u een reactie te geven in het geval dat de klacht niet opgelost kan worden.

Nederlandse Vereniging voor NLP

Wanneer we toch onverhoopt een mogelijk geschil niet gezamenlijk opgelost krijgen, verwijzen wij u naar de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) waar DeHOMME bij aangeloten is. De NVNLP heeft een onafhankelijke, professionele klachtenprocedure voor haar leden en zij zullen ook uw belangen behartigen. Mocht u daarvan gebruik willen maken, dan kunt u via het bestuur van de NVNLP een klacht indienen.

De uitspraak van de NVNLP is bindend en zal door DeHOMME opgevolgd worden.

U klacht en de afhandeling ervan worden geregistreerd. Wij bewaren de klacht en bijbehorende stukken voor een periode van twee jaar.

U kunt de klachtenbregeling via deze link inzien.

 

De contactgegevens zijn:

NVNLP Secretariaat en Ledenadministratie

Postadres: Postbus 133, 3480 DC Harmelen
Telefoon: 0348 – 44 65 50
Website: www.nvnlp.nl
e-mail: info@nvnlp.nl

NVNLP Bestuur

e-mail: bestuur@nvnlp.nl